AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καίγεται για τη νίκη η ΑΕΚ για να εδραιωθεί στην τριάδα του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ καίγεται για βαθμούς στο σημερινό (19:00, Cosmote Sports 2) παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εδραιωθούν αρχικά στην 3η θέση και να μπουν με διαφορά ασφαλείας στα πλέι οφ, γνωρίζοντας πως αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα τους θα έχουν πρόβλημα ακόμα και να μείνουν εκτός Ευρώπης στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον γνωρίζει αυτό, νιώθει την πίεση και προσπαθεί να αδειάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του για να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε ένα πολύ καλό και μαχητικό αντίπαλο που καίγεται και αυτός με τη σειρά του για τη νίκη προκειμένου να μπει στην 6άδα.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλο, καθώς και στους τιμωρημένους Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκαρσία.

Με τα κουκιά να είναι μετρημένα μια πιθανή 11άδα θα μπορούσε να είναι η εξής: Τσιντώτας, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.