AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χάλκινο μετάλλιο για την Γερασιμάτου

Πολύ καλές εμφανίσεις καθώς και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό γυναικών επεφύλασσε για τους αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (26-27/02) στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Γερασιμάτου, με συμπαίκτρια τη Θάλεια Κορδούτη του Αρη Βούλας, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού γυναικών κερδίζοντας στην οκτάδα τις Άμπα/Φωτιάδου από τις Σάρισες Φλώρινας και τη ΧΑΝΘ αντίστοιχα με 3-0, ενώ στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τις Παπαδημητρίου/Κιούφη του ΓΑΟΠ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα με 3-1.

Η αθλήτρια μας στο αγώνισμα του απλού κέρδισε στη Φάση των «16» την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ με 3-1, ενώ στην οκτάδα ηττήθηκε δύσκολα με σκορ 4-3 από την Κιούφη του Ολυμπιακού.

Στο αγώνισμα του απλού ανδρών ο Αλέξανδρος Μαδέσης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά κερδίζοντας στην φάση των 32 τον Διακουμάκο του Αρη Βούλας με 3-0, στη Φάση των «16» τον Χατζηλυγερούδη του ΑΟ Ταταύλα με 3-2, ενώ στα Προημιτελικά ηττήθηκε από τον Σγουρόπουλο του Ολυμπιακού με 4-0.

Ο Ιάκωβος Αιβατίδης αφού πρώτευσε στην φάση των ομίλων, κέρδισε στη Φάση των «32» τον Μπάκα του ΑΣ Γυμνάσιο με 3-0 και ηττήθηκε στους «16» με 3-0 από τον Σταματούρο του Ολυμπιακού.

Στο αγώνισμα του διπλού οι δύο αθλητές μας επικράτησαν στη Φάση των «16» των Σπανάκη/Αρβανίτη του ΟΑΑ Ηρακλείου με 3-0, ενώ στην οκτάδα ηττήθηκαν από τους Ρηνιώτη/Σταματούρο του Ολυμπιακού με το ίδιο σκορ.