AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην Ουγγαρία για τη μάχη με την Ταταμπάνια

Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για την ΑΕΚ, η οποία κοντράρεται με την Γκρούντφος Ταταμπάνια για την 7η αγωνιστική του Group D του EHF European League στο «Audi Arena Gyor». Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες, κόντρα στους Ούγγρους, σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Τον αγώνα της ΑΕΚ με την Γκρούντφος μπορείτε να τον παρακολουθήσετε live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή και εντελώς δωρεάν.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μυλωνά, Σέβελεφ, Μπριάτκα, Μόγια, Πλάθα, Λέμος, Ουγκάλντε, Ηλιόπουλο, Νικολαΐδη, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα, Στεφάνοβιτς, Αραμπατζή, Καλόμοιρο, Τζηρά, Παπαδιονυσιου, Κοτσιώνη.

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Αύριο ξέρουμε ότι παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε το δίποντο για να παραμείνουμε…. ζωντανοί στην διοργάνωση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε εκτός και ότι οι αντίπαλοί μας προέρχονται από δύο νίκες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ δεν έχουν κανένα τραυματία παίκτη. Αλλά ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου μας και θα παίξουμε την καλύτερή μας άμυνα, συγκεντρωμένη, για να τους νικήσουμε».