ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μαρτίνς: Ήταν συνεχώς επικίνδυνη η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραδέχεται πως η ομάδα του τα βρήκε σκούρα απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Πολύ περίπλοκο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αν και δεν κάναμε το ματς που θέλαμε. Μας άσκησε πολύ πίεση η ΑΕΚ. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Ήταν συνεχώς επικίνδυνη η ΑΕΚ, μας απειλούσε συνεχώς. Αντί να το τελειώσουμε το ματς έγινε επικίνδυνο. Υποφέραμε στο 2ο κυρίως ημίχρονο και μας έφερνε σε επικίνδυνη κατάσταση. Το παιχνίδι εξελίχτηκε έτσι ώστε και οι δύο ομάδες να είναι πιθανό να σκοράρουν. Ευτυχώς ήμασταν εμείς αυτοί που τα καταφέραμε.

Γενικότερα μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας η νίκη, ήταν αυτό που θέλαμε. Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε, η ΑΕΚ είναι ομαδα με ποιότητα, με παίκτες όπως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ή ο Λιβάι Γκαρσία που μας δυσκόλεψαν. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Ο Βαλμπουενά είναι εξπέρ στις στημένες φάσεις. Ξέραμε πόσο μπορεί να βοηθήσει. Του έχουμε εμπιστοσύνη πως μπορεί να βοηθάει στις στημένες φάσεις».