ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Η απολογία του Γιοβάνοβιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού και το που κρίθηκε το ματς

Ενώ θα μπορούσε να βγει και να πανηγυρίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νίκη της ομάδας του, εκείνος προτίμησε να απολογηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να ζητήσει συγγνώμη. Δείγμα μεγάλου και σοβαρού προπονητή.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε:

«Μέχρι τώρα κάναμε αρκετά παιχνίδια και καλά παιχνίδια που δεν πήραμε αποτελέσματα. ήταν πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι απ’ όλα τα υπόλοιπα, γιατί ερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν ήταν στο επίπεδο του ΠΑΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο, αν και τους έχουμε απογοητεύσει πολύ φέτος. Μας βοήθησαν».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι;

«Κρίθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου καταφέραμε μέσα από το τραζίνσιον να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ, λόγω και του σκορ ίσως. Ειμαι χαρούμενος που είμαστε εμείς η πλευρά των νικητών. Η ΑΕΚ ήταν καλή. Εκανε καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι και σωστή στην κόντρα επιθέσεις που κάναμε».

Για τη συνέχεια;

«Το να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο. Εχουμε όμως υποχρέωση να παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν είναι η χρονιά που μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματά μας. Μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση στη συνέχεια».