AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το «3Χ3» κόντρα στην Δράμα

Μία ακόμα νίκη θέλει η ΑΕΚ που κοντράρεται το Σάββατο (05/02, 18:00) με την Δράμα ’86 για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier στο «Γ. Κασιμάτης».

Οι τρεμπλούχοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, αλλά και την επικράτηση στην Έδεσσα επί του Αερωπού, επιθυμούν να συνεχίσουν το σερί τους το οποίο τους διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Αραμπατζή, Μπριάτκα, Βασιλείου, Στεφάνοβιτς, Λέμος, Άντζελιτς, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπουκοβίνα, Μόγια, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε, Κοτσιώνη, Σέβελεφ.

Ο Ολεξάντρ Σέβελεφ μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι αύριο στην ΑΕΚ. Ελπίζω το ματς να πάει καλά και εγώ προσωπικά θέλω να κάνω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχω μόνο δύο προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, αλλά θεωρώ πως θα βρούμε… γρήγορα μια κοινή γλώσσα στον αγωνιστικό χώρο!».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δράμα, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 10 φορές στο Πρωτάθλημα, 5 σε κάθε έδρα, με την ομάδα μας να έχει το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 359 τέρματα (183 εντός έδρας), ενώ η Δράμα 227 τέρματα (113 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτοι σκόρερς της ΑΕΚ κόντρα στη Δράμα στο Πρωτάθλημα είναι οι Παναγιώτης Νικολαΐδης και Διονύσης Γεωργιάδης με 27 τέρματα.