AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε αντίδραση με ηγέτη Αραούχο (3-0) η ΑΕΚ τον Απόλλωνα Σμύρνης

Έπρεπε να βάλει stop στα αρνητικά αποτελέσματα και το έκανε. Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ως ηγέτη τον Σέρχιο Αραούχο.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ωστόσο, έκτοτε ανέλαβε δράση ο Αραούχο, ο οποίος σκοράρε δύο φορές στο 52′ και στο 71′ αντίστοιχα για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ενδιάμεσα (67′), ο Τσούμπερ έκανε το 2-0, επιστρέφοντας στα γκολ. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 79′ ο Μοχαμάντι, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (9/2), στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την πέμπτη σερί του ήττα γνώρισε ο ουραγός Απόλλων (στο -1 από τον προτελευταίο Ατρόμητο), ο οποίος έγραψε αρνητικό ρεκόρ, καθώς συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενα ματς δίχως να σκοράρει.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Μισελέν, Σβάρνας, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Λε Ταλέκ (81′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι – Γκαρσία (73′ Σάκχοφ), Γέβτιτς (62′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (72′ Τάνκοβιτς) – Αραούχο (72′ Ανσαριφάρντ).

Απόλλων (Τζανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ – Ντεντάκης, Ρόγκνε, Λισγάρας, Γιακιμόβσκι, Βιτλής (72′ Παπαγεωργίου) – Παμλίδης (58′ Γιαννιώτας), Φατιόν, Τσίμπσαχ (58′ Σλίβκα), Τσιλούλης (72′ Μαρτίνες) – Σίγκνεβιτς (58′ Ιωαννίδης).