ΣΚΕΨΕΙΣ

Πρόεδρε πιάσαμε πάτο

Όταν είσαι ΑΕΚ και χάνεις τρίτο σερί ματς στο ΟΑΚΑ από ομάδες μικρομεσαίες με χαμηλό μπάτζετ και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η διαπίστωση είναι μία: Πιάσαμε πάτο.

Η τελευταία είδηση είναι ότι δεν κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ.

Κανένα θέμα, αφού οι ομάδες με σχεδιασμό και οργάνωση μεταγραφές κάνουν στις γιορτές των Χριστουγέννων για να παίξουν Γενάρη. Δεν κάνουν Φεβρουάριο.

Αγωνιστικά ένα παιχνίδι μίκυ μάους που εξελίχτηκε σε σαγόνια του καρχαρία, όπου καρχαρίας, ο παικταράς Φερνάντες και η παρέα του με θύματά του τον Γιαννίκη και τους ανύπαρκτους παίκτες της ΑΕΚ.

Στο α ημίχρονο η ΑΕΚ έπιασε καλή απόδοση. Έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι, ενέργεια, τρέξιμο και αν μη τι άλλο έλεγες εάν πάμε έτσι και στο β ημίχρονο τότε η νίκη είναι κοντά.

Αραούχο, Γκαρσία, Ρότα στο α ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλά. Ο Γκαρσία έκανε όργια, παπάδες ο Αραούχο, πολύ επιθετικός ο Ρότα, αλλά μέχρι εκεί…

Στο β ημίχρονο μιλάμε για ομάδα τσίρκο με κλόουν την αμυντική γραμμή και τα χαφ της ΑΕΚ.

Αργός και ασταθής ο Χατζισαφί δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο Μήτογλου έχασε φάσεις και ο χειρότερος όλων ο Τζαβέλλας με το τραγικό του λάθος να δώσει αγκωνιά σε παίκτη του Βόλου μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Δυστυχώς ο Τζαβέλλας μας κρέμασε. Δεν είναι έξυπνος. Δεν μελετάει τις αντιδράσεις του όταν ξέρει ότι όλες οι φάσεις ελέγχονται από το VAR.

Ο Βόλος είχε δείξει τα δόντια του με τα δύο δοκάρια στο α ημίχρονο και αν μη τι άλλο εκμεταλλεύτηκε την τραγική ομάδα της ΑΕΚ στο β ημίχρονο. Η ομάδα έπεσε σε ρυθμό, δεν έτρεξε, δεν έκανε σουτ στο α ημίχρονο.

Που είναι η ένταση και τα τρεξίματα που διατυμπάνιζε ο Γιαννίκης;

Που είναι το επιθετικό πρέσινγκ και το επιθετικό παιχνίδι;

Αστεία πράγματα στον Δικέφαλο που πάει πάλι στο γκρεμό.

Πολύ κακή διαχείριση του αγώνα από τον Γιαννίκη. Έβγαλε όλα τα χαφ. Γέβτιτς και Γκαρσία που έκαναν πολλά ρήγματα από τη δεξιά πλευρά και κακώς τοποθετήθηκε αριστερά. Άφησε Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι χωρίς παραγωγή και πήγε το παιχνίδι στην τύχη του.

Μόνο αστείο να ακούγεται ότι τα παιδάκια από τη β ομάδα, Κοσίδης και Γιούσης θα ξελάσπωναν την ομάδα. Κι όμως μπήκαν αυτά τα παιδιά σε παιχνίδι οδυνηρό για την ομάδα. Δείγμα πόσο πρόχειρα και ανοργάνωτα μπαίνουν στην Α ομάδα νέοι παίκτες.

Η τύχη γελάει στους ικανούς όμως και ο Βόλος χωρίς προπονητή στον πάγκο, άξια έκανε γιογιό την ΑΕΚ και τη βύθισε σε θλίψη.

Ένας Φερνάντες όργωσε το γήπεδο κι έκανε πλάκα στην ΑΕΚ.

Διασώθηκε ο Αραούχο και ο Ρότα και ο Γκαρσία στο α ημίχρονο.

Η ομάδα έπιασε πάτο και εάν δεις τη βαθμολογία παθαίνεις σοκ, εάν σκεφτείς ότι με νίκες επί Παναιτωλικού, ΟΦΗ, Απόλλωνα και Βόλο θα ήμασταν στην κορυφή.

Γιαννίκης, Παπαδημητρίου, Κονέ με βάση τα αποτελέσματα είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Είχαν αποστολή να κάνουν ομάδα, αλλά δεν… Και τα τρία παιδιά με συμπάθεια τους βλέπω, αλλά δεν μπορούν να εμπνεύσουν, να καθοδηγήσουν και να διορθώσουν την ΑΕΚ.

Εξευτελισμός για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας για τρίτη σερί χρονιά να μην ξέρεις εάν θα παίξεις στο Conference League.

Μια σοβαρή ομάδα με πρωτεργάτη τον πρόεδρο από αύριο οφείλει να φτιάξει ομάδα χωρίς εγωισμούς.

Εάν ο πρόεδρος δεν θέλει και πιστεύει ότι έκλεισε ο κύκλος του ή δεν μπορεί άλλο, οφείλει να δρομολογήσει τις εξελίξεις μετά τα εγκαίνια της “Αγιά Σοφιάς”.

Δεν ταιριάζει στον κόσμο αυτή η ξεφτίλα.