AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διπλός στόχος της ΑΕΚ στην Τούμπα: Αντίδραση και σκορ πρόκρισης

Μετά τη γερή εντός έδρας σφαλιάρα από τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της, έχοντας διπλό στόχο στο σημερινό (19:00, Cosmote Sport 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη φάση των προημιτελικών. Να βγάλει αντίδραση και να πάρει σκορ πρόκρισης για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλά και σημαντικά προβλήματα. Εκτός έμεινε ο Όγκνιεν Βράνιες, όπως και οι Νόρντιν Άμραμπατ (μυϊκή κάκωση στην κνήμη), Γέβγεν Σάκχοφ (κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία), αλλά και οι Σέρχιο Αραούχο και Ζίγκα Λάτσι που γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Μια πιθανή 11άδα που θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η εξής: με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Μισλέν, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας, τους Σιμόες και Σιμάνσκι στα χαφ, με τους Χατζισαφί, Γκαρσία και Τσούμπερ μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης τον Ανσαριφάρντ. Χωρίς πάντως να αποκλείονται οι εκπλήξεις.