Δέδας: Τυχεροί με Ανγκόλα, αν γίνει μεταγραφή θα πάρουμε τον Λάνγκφορντ

Η απουσία του Μπράιν Ανγκόλα ήταν αισθητή κάτι που φάνηκε στο παρκέ. Ο Στέφανος Δέδας μιλώντας μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην έλλειψη τύχης της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αυτό μετρά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ».
Τέλος, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε: «Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους».