ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίποντο με Γιούση και επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη, και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στη δεύτερη εθνική επαγγελματική κατηγορία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χρήστος Γιούσης στο 69′, με εντυπωσιακό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι φάσεις του αγώνα ήταν λιγοστές. Στο 17’ το ωραίο σουτ του Γερολέμου έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Λεωνιδόπουλος υπέπεσε σε σκληρό φάουλ πάνω στον Γιούση και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα. Στο 32’ ο Γιούσης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Κορνέζος δεν κατάφερε για λίγο να πιάσει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 56’ ο Παρράς έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία, όμως τόσο ο Ιατρούδης, όσο και ο Γκαρσία δεν πρόλαβαν να τη στείλουν στα δίχτυα! Τελικά στο 69’ η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα. Έπειτα από γέμισμα του Γιαννούτσου, ο Γιούσης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-0.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (85′ Κάτσικας), Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γκαρσία (64′ Αμούρ), Γερολέμου, Γιούσης (85′ Αρβανίτης), Ιατρούδης (90+1′ Χριστόπουλος Απ.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουρατζε (86′ Οφολί Κουαϊέ), Λάμτσε, Ζαϊμι (75′ Τουλίκας), Παπουλής (75′ Δημήτρουλας), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28′ Ρόδης).