Πετρόπουλος: Για τον Στέφαν και την ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έγραψε στο εβδομαδιαίο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ηρακλή, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να έρθει η νίκη για τον Στέφαν Γέλοβατς και την ομάδα.

Αναλυτικά:

Περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, όλοι μας στην ομάδα, με το χαμό του Στέφαν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι δεν θα ξανάρθει στα αποδυτήρια μέσα, να κάνει τις πλάκες του και να μοιράσει το χαμόγελό του.

Η ζωή όμως προχωράει, όπως και οι υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό θα ήθελε και ο Στέφαν να κάνουμε. Να προχωρήσουμε.

Αύριο, παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι στον Ηρακλή, που ψάχνει πάση θυσία τη νίκη, καθώς βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι γνωρίζουμε, ότι μέσα στο Ιβανώφειο παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θα χρειαστεί καθαρό μυαλό, ώστε να μην παρασυρθούμε.

Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να έχουμε συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες πάνω σε αυτά τα κομμάτια και θεωρώ, ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να πάρουμε τη νίκη. Για τον Στέφαν. Για την ομάδα.