ΟΠΑΔΟΙ

Original 21: Ξεκάθαρα απέναντι στο αποφασίζομεν και διατάσσομεν στο κλείσιμο των γηπέδων

Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας επιλέγει να φύγει για διακοπές στα κατά τα άλλα συμπαθή Ζαγοροχώρια και ο “πασπαρτού” υπουργός του σε συνδυασμό με όλους αυτούς που χειρίστηκαν την πανδημία και έφεραν τα κρούσματα σε 29 χιλιάδες ημερησίως, με το Ε.Σ.Υ να ασφυκτιά και τις Μ.Ε.Θ δραματικά γεμάτες, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δηλώσουν παραίτηση, αποφασίζουν για μια ακόμα φορά να “πετάξουν τη μπάλα” αλλού.

Kλείνουν τα γήπεδα και ρίχνουν ευθύνες εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχουν αφήνοντας ταυτόχρονα απροστάτευτους τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ, τα παιδιά μας στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, τους παπούδες μας στα γηροκομεία και άλλους χώρους διασποράς του ιού, εν αντιθέσει με τα ανοιχτά στάδια που δεν έχει παρατηρηθεί καμία διασπορά.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα παιχνίδι εντυπώσεων και για κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου, χωρίς καμία βάση και λογική. Αλλά για ποια λογική συζητάμε, όταν αυτοί οι τύποι διαχειρίζονται τις ζωές μας και τις έχουν φέρει σε επίπεδα σήψης και διάλυσης, φτώχιας και δυστυχίας και καθημερινών δεκάδων θανάτων!

Η ORIGINAL 21 τίθεται ξεκάθαρα απέναντι στο “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” και την απόφαση του κλεισίματος των γηπέδων και απαιτεί να μην υποβιβάζονται οι οπαδοί – ανεξαρτήτου χρώματος – σε πολίτες β κατηγορίας!

Είμαστε άνθρωποι του μόχθου που έχουμε πληρώσει διαρκείας για όλη τη χρονιά και που ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα!

Διεκδικούμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που μας ανήκει και θα την ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Λέμε ΝΑΙ στην υπεύθυνη στάση απέναντι στην πιο δύσκολη εποχή του αιώνα, ΟΧΙ στην υποκρισία!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Υ.Γ: Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στο Βικέντιο από τους Fentagin που έχασε την κορούλα του…
Η συμπαράσταση μας στην οικογένεια του είναι δεδομένη. Ως Οπαδοί, ως Άνθρωποι, ως Γονείς. Μείνετε δυνατοί!