ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μανωλάς: Στις ακαδημίες της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι δεν έκανα

Στην απόφασή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά και στην πρώτη απόρριψη που είχε από την ΑΕΚ όταν ακόμα προσπαθούσε να γίνει επαγγελματίας αναφέρθηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή του Μega «Super Μπάλα Live», ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είπε: «Ήμουν στις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου έπαιξα έναν χρόνο και πήγα πολύ καλά. Το καλοκαίρι πήρε τηλέφωνο ο θείος μου, Στέλιος Μανωλάς, για να ρωτήσει ποιες είναι οι σκέψεις τους για το μέλλον μου. Του είπαν πως δεν κάνω για να κάνω το επόμενο βήμα. Από εκεί και πέρα τους είπα πως θέλω να φύγω και να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού.

Ο θείος μου πήρε τηλέφωνο τον κ. Σάκη Τσιώλη και πήγα στο Θρασύβουλο. Έκανα μία προπόνηση και ο κ. Τσιώλης μου είπε ότι θα μείνω και ότι θα πάω στην προετοιμασία. Ο θείος μου μού είπε ότι έγινα επαγγελματίας και δεν θα γίνω ξανά ερασιτέχνης. Όταν ήρθα από την Αθήνα με τον πατέρα μου έκανα περισσότερες προπονήσεις την εβδομάδα, δεν έμεινα σε αυτές της ομάδας. Όταν πήγα στην ΑΕΚ από τον Θρασύβουλο, όλοι έπαιζαν εκτός από εμένα».

Στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός πως ήταν ΑΕΚ μικρός λόγω του θείου του, Στέλιου Μανωλά:

«Το έχω ξαναπεί, λόγω του θείου μου από μικρός ήμουν ΑΕΚ. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό κατάλαβα τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η αγάπη μου προς τον Ολυμπιακό τη δείχνω καθημερινά και δεν θα αλλάξει ποτέ. Ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, ήταν δική μου απόφαση.

Είχα αυτό που είχε πει ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, τα «καρύδια» να πάω στον Ολυμπιακό και να δείξω την αξία μου. Γιατί στον Ολυμπιακό είναι πιο δύσκολα να παίξεις από όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί».