ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανάκης: Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να βγούμε σήμερα

Οι Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς βγήκαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σήμερα (Τρίτη 14/12) και εξήγησαν τον λόγο που αποφάσισαν να κάνουν εκπομπή. Ο Αντώνης Κανάκης, ντυμένος στα μαύρα, σημείωσε πως θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δυο γεγονότα που μας ‘’υποχρέωσαν’’ να μην μπορούμε να βγούμε στον αέρα στα 14 χρόνια

Όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η άλλη φορά ήταν με τη Marfin, όταν έγινε εκείνο το απίστευτο έγκλημα.

Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είμαστε στα χαμένα.

Μπορούμε πραγματικά να μιλάμε ώρες γι αυτό που λέμε «σοκ». Είναι μια εξωσωματική εμπειρία. Που παρακολουθούν το σώμα τους. Είναι έτσι για μας. Προσπαθούμε να πούμε στον εαυτό μας πως είναι πραγματικότητα και όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το ζούμε.

Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να είμαστε εδώ. Να συμβαίνει αυτό που έμμεσα άμεσα σε αφορά και εσύ είσαι αλλού.

Το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι κουραστική διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει… Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Ένα δύο πράγματα σήμερα για πρώτη φορά θα τα απαντήσουμε. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγήκαμε στον αέρα».