AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε Γιούση, ακόμα μια νίκη (1-0) την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β επικράτησε των Χανίων 1-0 σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League 2, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Χάρη στο γκολ του Χρήστου Γιούση στο 53′, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχε την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα σε έξι αγώνες, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία στα γήπεδα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 3ο λεπτό όταν του δυνατό του Παναγιωτούδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε στη γωνία του ο Γκίνης. Στο 15′ ήταν σειρά του Χριστόπουλου να απειλήσει με δυνατό σουτ, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε σε δύο χρόνους. Τρία λεπτά μετά ο Κοσίδης έκανε με τη μία το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 19′ σέντρα – σουτ του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του Μπαϊροβιτς, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκίνη. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Λάτσι πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο 52′ ο Χριστόπουλος έκανε με τη μία το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Κουτζαβασίλη! Ωστόσο ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ. Ο Μουστακόπουλος έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στον Γιούση, αυτός έπαιξε το ένα-δύο με τον Σταμούλη και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0! Η τελευταία στιγμή ήρθε με δυνατό σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή, αλλά έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Σταμούλης (82′ λ.τ. Κάτσικας), Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Σαμπανατζοβιτς, Αμούρ (54′ Παρράς), Γιούσης (82′ Γιαννούτσος), Χριστόπουλος Ευθ. (68′ Γκαρσία Τζ.), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Ζιούλης, Πατάπης (90+2′ Κόλα), Κογιέτε (59′ Καμαρά), Τσαμούρης (46′ Παντεκίδης), Ντος Σάντος, Παναγιωτούδης (78′ Βασιλακάκης), Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59′ Κολλάς), Μπαϊροβιτς.