WEB TV

Στάνκοβιτς: Μου αρέσει να κερδίζω (video)

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, μέσω της ψηφοφορίας στην «κοινότητα» της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Έπειτα από τη λήξη του αγώνα, ο Αυστριακός τερματοφύλακας παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε στην κάμερα του AEK TV. Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Γιατί όταν κερδίζουμε ως ομάδα τα παιχνίδια τα πάντα είναι εύκολα για όλους μας.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Μου αρέσει να κερδίζω. Ήρθα εδώ για να κερδίσω παιχνίδια. Το να κερδίζεις τα ματς είναι πολύ σημαντικό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, όμως αυτή τη στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη και κοιτάζουμε το μέλλον».