AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεραφείδης: Θα είμαι δίπλα στην αγαπημένη μου ΑΕΚ

Ο Στέλιος Σεραφείδης μόλις σήκωσε το κεφάλι του και είδε τη φωτογραφία του εκεί ψηλά στην «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» έβαλε τα κλάματα! Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του… Λογική αντίδραση! Αναγνώριση, αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός προς σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Ο αγαπημένος κύριος Στέλιος όλης της οικογένειας της ΑΕΚ είπε δύο λόγια στο BN Sports για το πώς ένιωσε απ’ αυτήν ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη να μπει ως ένας από τους τέσσερις παίκτες – μύθους στην Ιστορία της ΑΕΚ στο πιο ψηλό σημείο του νέου γηπέδου:

«Θα είμαι δίπλα στην αγαπημένη μου ομάδα για πάντα. Σε όλους τους αγώνες της θα είμαι εκεί. Αχ, πρόεδρε Μελισσανίδη να είσαι ευλογημένος», λέει ο συγκινημένος Στέλιος Σεραφείδης γι’ αυτή την ξεχωριστή τιμή που του έκανε η αγαπημένη του ΑΕΚ…

Σήμερα (22/10) τοποθετήθηκε και η τοιχογραφία του Θωμά Μαύρου στον τελευταίο πυλώνα του νέου γηπέδου. Οι Σεραφείδης, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου και Μαύρος πήραν ήδη θέση στην Αγιά Σοφιά και από εκεί για πάντα θα καμαρώνουν την ομάδα που έγραψαν τεράστια Ιστορία…».