AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ ψάχνει επανεκκίνηση απέναντι στον Άρη

Η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα και πρέπει να το κάνει σήμερα (20:00, ΕΡΤ 3) απέναντι στον Άρη για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Μεγάλο αυτού για τη Βασίλισσα είναι πως παίζει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέφανος Δέδας, αναμένεται να μην έχει έτοιμο τον Δημήτρη Φλιώνη, ενώ ο Μπράιαν Ανγκόλα είναι εξίσου δύσκολο να αγωνιστεί, με τον ίδιο να… σφίγγει τα δόντια, αλλά τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Αντίθετα, ο Γιάννης Καστρίτης υπολογίζει κανονικά τον Σταύρο Σχίζα. Ωστόσο, χθες σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Άρη διαγνώστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της ομάδας. Σήμερα άπαντες θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Έτσι παίρνεις εισιτήριο για το ματς

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Άρη, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/10, 20:00) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές). ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά/κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ».

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Γιώργο Ανδρικόπουλο (Αττικής).

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμάει τον Σεραφείδη

Το σημερινό ματς θα έχει ιδιαίτερη σημασία διότι πριν το τζάμπολ η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη για όλα όσα προσφέρει στην ομάδα. Γι’ αυτό και η διοίκηση προσκάλεσε τον κόσμο να έρθει νωρίτερα στο κλειστό για να δώσει ένα θερμό και ζεστό χειροκρότημα στον κύριο Στέλιο.