AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ με πλάνο νίκης σε ένα ΟΑΚΑ που χόρευε

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της, νίκησε τον Άρη με 2-1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα ΟΑΚΑ που χόρευε από 40.000 Ενωσίτες. Με τη νίκη αυτοί οι κιτρινόμαυροι διατηρήθηκαν σε τροχιά τίτλου και στο -1 από τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση κατάφερε να αντέξει για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μήτογλου στο 71′. Είδε τον Άρη να χάνει ευκαιρίες στο τέλος, έκανε το “4 στα 4”, ενώ διατήρησε απόρθητο το κάστρο της.

Η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει με τον Μήτογλου με βολέ στο 15′ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου από τα αριστερά. Στο 37′ έγινε το 2-0 με καθαρή ανατροπή του Μάνταλου. Ο Ματέο Γκαρσία ήταν αυτός που μείωσε για τον Άρη στο 73′.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Ρότα (26′ Μισελέν), Σιμάνσκι (77′ Τζαβέλλας), Σιμόες, Μάνταλος (60′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Τάνκοβιτς (60′ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (77′ Αραούχο).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Τζέγκο (61′ Σάσα), Εντιαγέ (78′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (88′ Χαΐροβιτς), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (61′ Μαντσίνι), Καμαρά.