ΟΠΑΔΟΙ

Original 21: Λυσσασμένοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, στο σπίτι της η ΑΕΚ θα μπει πρωταθλήτρια

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η Original 21 για τις διαιτητική σφαγή που υπέστη η ΑΕΚ στην Κρήτη από το παρεάκι του Φωτιά, ξεκαθαρίζοντας πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι βαμμένο στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά:

Όσο μας αδικείτε, τόσο μας ενώνετε, τόσο μας συσπειρώνετε, τόσο μας πορώνετε. Δεν θα χάσουμε “το δάσος”, ρίχνοντας το ανάθεμα σε παίχτες , προπονητή και την κακή μας την τύχη.

Ο στόχος είναι η κορυφή -ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- και είμαστε λυσσασμένοι για να το κατακτήσουμε! Στο σπίτι Της η ΑΕΚ θα μπει πρωταθλήτρια. Ο φόβος σας ξεχειλίζει και φαίνεται!

Θα μείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα μείνουμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος. Είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας γιατί είμαστε μια γροθιά, έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα περάσουμε από πάνω σας. Όσο και να πικραθήκαμε από το προχθεσινό, είμαστε σίγουροι για το τι μπορεί να πέτυχει αυτή η ΟΜΑΔΑ και θα είμαστε μαζί της μέχρι το τέλος. Όπως πάντα! Καμία …Φωτιά δεν μπορεί να μας κάψει! Θα την σβήσουμε από τον χάρτη, θα διαλύσουμε όποιον βρεθεί μπροστά μας με ανήθικο τρόπο, όπως εκείνος της Κυριακής. Γιατί όπως πανηγυρίζει ο ΤΣΟΥΜΠΕΡ έτσι νιώθουμε για τους άλλους …δεν τους βλέπουμε!

Αδέρφια ενωσίτες: Στήριξη στην ομάδα, πίστη, ατελείωτη αγάπη, ΕΝΩΣΗ και πολύ φωνή!

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

ΥΓ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ORIGINAL 21

YΓ2. Κυρ-Στέλιο περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Εσείς θα μπείτε πρώτος στο νέο μας σπίτι !