AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέα νίκη, ξανά με 10 γκολ διαφορά, για τους τρεμπλούχους με νέο “θύμα” την Ανόρθωση

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του δεύτερου διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», με την ΑΕΚ να επικρατεί της Ανόρθωσης 34-24.

Η «Ένωση» άρχισε εξαιρετικά το παιχνίδι με την Ανόρθωση (που πέρυσι είχε φθάσει μέχρι τους «4» του EHF European Cup), με τον Κεδέρη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Τζηράς πήρε τη σκυτάλη και με τρία γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Ανόρθωση μείωσε (7-4), αλλά η «Ένωση» με μπροστάρη τον Τζηρά και τον εκπληκτικό στο τέρμα Μπουκοβίνα, πήγε το σκορ στο 14-5. Μάλιστα, η διαφορά των τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο έφθασε μέχρι και τα 12 γκολ! Οι Κύπριοι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, προσπάθησαν να επανακάμψουν, αλλά το 21-11 αποδεικνύει την απόλυτη υπεροχή της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Με τον Κεδέρη να σκοράρει. Οι Κύπριοι στο 10λεπτο μείωσαν στα 8 γκολ (23-15). Στο 11ο λεπτό υπήρξε μια μικρή διακοπή αγώνα, λόγω τραυματισμού του Χρήστου Κεδέρη, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος. Στο ημίωρο του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ πήγε τη διαφορά πάλι στα 10 γκολ (26-16) ενώ κρατούσε σταθερά τη διαφορά που είχε δημιουργήσει μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» του Δημήτρη Δημητρούλια επιβλήθηκαν της Ανόρθωσης με 34-24.

ΑΕΚ – Ανόρθωση 34-24

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (2), Τζηράς (11), Νικολαΐδης (3), Μυλωνάς (2), Ηλιόπουλος (4), Πλάθα (1), Μόγια (4), Κοτσιώνης (1), Ουγκάλντε, Κεδέρης (5), Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου (1).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Μηνά, Νούνγκοβιτς, Μωραΐτης, Κωνσταντίνου, Κρητικός (3), Αργυρού (1), Ασβεστάς, Κωνσταντίνος, Χρήστος Αργυρού (4), Τότος (5), Ξενοφώντος, Παπακυπριανού (3), Νικηφόρου, Μιμίκος (1), Κεσίδης (5), Ναν (2).