AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφώνησαν ΑΕΚ και Άιντραχτ για τον Ζούμπερ, αύριο πέφτουν οι υπογραφές

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση του Στίβεν Ζούμπερ έγινε από πλευράς ΑΕΚ.

Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον έμπειρο μέσο και αύριο Παρασκευή (27/08) αναμένεται να σφραγιστεί και εγγράφως η μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα είναι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Θετικός από τη μεριά του είναι και ο Ζούμπερ, ο οποίος έχει ψηθεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται η μεταγραφή.

Εφόσον πέσουν αύριο και οι υπογραφές τότε θα ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων και θα μετράμε για την αντίστροφη μέτρηση της άφιξης του Ελβετού παικταρά στην Ελλάδα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

To συμβόλαιο του είναι κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να προσφέρει κοντά στις 900.000 ευρώ ή μπορεί να φτάσει και στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Ζούμπερ ανήκει στη Φρανκφούρτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά για τη νέα σεζόν δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό, Όλιβερ Γκλάσνερ (πέρυσι στην Βόλφσμπουργκ). Και ως εκ τούτου, ψάχνεται να αποχωρήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής.