ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ούτε σέντρα στις 28-29 Αυγούστου, πάμε πρώτα ο Θεός για 11-12 Σεπτεμβρίου

Μία ή δύο μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Super League θα κάνει την πρώτη σέντρα της σεζόν Θεού θέλοντος και τηλεοπτικών συμβολαίων επιτρέποντος.

Τα δεδομένα στη σημερινή Γενική Συνέλευση είχαν ως εξής: Η απόφαση που πάρθηκε είναι να έχουμε οριστική αναβολή της πρεμιέρας στις 28-29 Αυγούστου και σέντρα αυτής το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου, αφού αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 31/8 και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ναι μεν έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο αλλά χρειάζονται αλλαγές και διορθώσεις στους όρους αυτών.

Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τα έχουν βρει στο οικονομικό με το συνδρομητικό, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου αφού θέλουν κλειστό διετές ενώ η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για 1+1.

Αυτό σημαίνει ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.