ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Κάκιστη εμφάνιση ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα, πέρασε με το 3-0 στον Πειραιά

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στην Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός σώθηκε με το 3-0 στον Πειραιά και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League.

Η Σλόβαν έμεινε με 10 παίκτες από το 26’ λόγω της αποβολής του Ντε Μάρκο. Ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 33’ με δυνατή κεφαλιά και ο Χέντι ισοφάρισε στο 42’, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα, ο Ονιεκούρου βρήκε δίχτυα στο 54’ μετά την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη με γρήγορη πάσα. Το ματς ήρθε ξανά στα ίσα στο 62’ με νέα κάκιστη αντίδραση των Πειραιωτών σε στημένη φάση. Ντεμπούτο για τον Ρόνι Λόπες, που έδειξε ανέτοιμος.

Κάκιστη συνολικά η εικόνα των Πειραιωτών, οι οποίοι παρουσίασαν τα στοιχεία, τα οποία είχαν στις δύο αναμετρήσεις με τη Λουντογκόρετς, καθώς δεν είχαν νεύρο στο παιχνίδι τους και συγκέντρωση στον στόχο τους. Παίζοντας κόντρα σε ομάδα, η οποία αριθμητικό μειονέκτημα.

«Καμπανάκι» αποτελεί και η εμφάνιση του τραγικού Λαλά, που ευθύνεται αρκετά για το δεύτερο γκολ των Σλοβάκων, αλλά και για τις περισσότερες από τις φάσεις που δέχθηκε η ομάδα του Μαρτίνς. Επιπλέον, ο Γάλλος δεν είχε ούτε μια σωστή απόφαση ολόκληρο το ματς.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (36′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά (72′ Κούντε), Βαλμπουενά (60′ Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (72′ Χασάν), Αραμπί (72′ Βρουσάι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (85′ Κρίζαν), Κάσια, Μπόζικοφ, Ντ Μάρκο, Κανκάβα, Τσάβριτς (67′ Ντε Καμπς), Βάις (79′ Στρέλετς), Ζμρχαλ, Γκριν (85′ Χρντσαρ), Χέντι (79′ Ντράζιτς).