AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλοβάνοβιτς για Αραούχο: Ο Σέρχιο γίνεται παίκτης της ΑΕΚ

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης μένει προκειμένου ο Σέρχιο Αραούχο θα έρθει στην ΑΕΚ, να πάρει τη φανέλα με το «11» και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι ο άνθρωπος που έπαιξε ενεργό ρόλο στη μεταγραφή του «Τσίνο» στην Ένωση. Ήρθε στην Αθήνα, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συζήτησε με τους ανθρώπους για τα διαδικαστικά και τις επόμενες ώρες το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί με happy end και για τη Λας Πάλμας και για την ΑΕΚ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «sdna» και είπε για την υπόθεση: «Ο Σέρχιο Αραούχο γίνεται παίκτης της ΑΕΚ. Όλα έχουν πάει καλά, είναι μια σημαντική συμφωνία και για την Λας Πάλμας και για την ΑΕΚ και φυσικά για τον παίκτη και τελειώνουμε θετικά».

Χθες μάλιστα προέκυψαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να χαλάει η μεταγραφή. Ωστόσο ο Μιλοβάνοβιτς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Είμαστε εδώ για να τελειώσουμε την συμφωνία κι αυτό γίνεται. Από κει και πέρα είναι μια σημαντική συμφωνία όπως είπα και πριν για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και φυσικό είναι να χρειάζονται και κάποιες διαδικασίες ιδιαίτερες. Αλλά σχεδόν έχουμε τελειώσει. Ο Σέρχιο περιμένει να ολοκληρώσουμε και τυπικά την υπόθεση κι αμέσως μετά θα έρθει στην Αθήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για τις δύο ομάδες που είναι ομάδες που αγαπώ και πιστεύω πως έχω βοηθήσει με την δουλειά μου και βέβαια έχω βοηθηθεί κι εγώ πολύ από αυτές. Και φυσικά και για τον Σέρχιο που είναι σπουδαίος παίκτης κι εξαιρετικό παιδί».