AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηττήθηκε και προβλημάτισε ξανά στο αμυντικό κομμάτι η ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας, στον τέταρτο και τελευταίο φιλικό αγώνα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφάνισαν κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο στο αμυντικό κομμάτι προβλημάτισαν, κάτι που απεικονίζεται και στα γκολ που δέχθηκαν.

Μόλις στο 2ο λεπτό η Μπριζ κέρδισε ένα κόρνερ, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Νεντελτσιάρου ξέχασε εντελώς τον Ντε Κετελάερε, με τον 20χρονο Βέλγο να κάνει το 1-0 με εξ επαφής κεφαλιά.

Η ισοφάριση για την ΑΕΚ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′. Μετά από κλέψιμο και γύρισμα του Ανσαριφάρντ, ο Μάρκοβιτς μπερδεύτηκε και με το κεφάλι πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1.

Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 87′ όταν μετά από κόρνερ ο Πέρεζ σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μπριζ: Λάμενς, Κοσουνού, Λανγκ, Μίτροβιτς, Ρίκα, Οκερέκε, Φόρμερ, Βαν Ντερ Μπρεμπτ, Ντοστ, Μέχελε, Ντε Κέτελερ. Αγωνίστηκαν και οι Ριτς, Μπάτζι, Πέρες, Ντε Κάιπερ, Μπάμπα, Μάτα, Μόντελε, Φαν Ντε Κέιμπους.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (72′ Ραντόνια) Νεντελτσιάρου (72′ Σβάρνας) Τζαβέλλας, Λόπες (61′ Μιτάι) Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία (68′ Μαχαίρας) Τάνκοβιτς (65′ Σαμπανάτζοβιτς) Αλμπάνης (68′ Νταντσένκο) Ανσαριφάρντ.