AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είδαμε αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ, ενίσχυση με μεταγραφές 11άδας

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Φέγενορντ με 3-1 και επανήλθε γρήγορα στην πραγματικότητα, δείχνοντας ξεκάθαρα και στον πιο αδαή πως χρειάζεται ενίσχυση με μεταγραφές.

Τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η Ένωση προβλημάτισαν έντονα τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει μεγάλη ανηφόρα να ανέβει, με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Τάνκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ στο 14′. Οι παίκτες του Δικεφάλου έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Σουηδός διένυσε αρκετά μέτρα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή και με όμορφο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπίλοου για το 1-0. Ωστόσο, μέσα σε εννιά λεπτά και συγκεκριμένα από το 29′ μέχρι το 38′ τα πάντα γκρεμίστηκαν μετά από συνδυασμό λαθώς.

Αρχικά, ο Λίνσεν στο 29′ έφερε το ματς στα ίσα μετά από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ακόμα καλύτερο τελείωμα, με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο 32′, οι Ολλανδοί έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και με τον Μπάνις από κοντά έκαναν το 2-1. Στο 38ο λεπτό, Τσιντώτας και Λάτσι τα έκαναν… μαντάρα, με τη Φέγενορντ να κλέβει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον Σινέστρα σαν σε προπόνηση να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Φέγενορντ: Μπίλοου, Πέντερσεν, Σένεσι, Μαλάσια, Ντίμερς, Φερ, Τιλ, Τούρνστρα, Σινιστέρα, Μπάνις, Λίνσεν.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας, Μπακάκης (67’ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι (40’ Λόπες), Μιτάι (67’ Ραντόνια), Σάκχοφ (46’ Γκαρσία), Σιμάνσκι (67’ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλος (76’ Χριστόπουλος), Τάνκοβιτς, Μάνταλος (76’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (55’ Κοσίδης).