AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέφτουν οι υπογραφές ΑΕΚ – Τζαβέλλα

Τα κιτρινόμαυρα προβάρει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί αντί για σήμερα τη Δευτέρα από την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Αλάνιασπορ, η οποία εκτιμάται ότι θα τελειώσει σήμερα, κάτι που θα ακολουθηθεί από τις υπογραφές του παίκτη με την ελληνική ομάδα και τις ανακοινώσεις.

Επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν να έχει τον Τζαβέλλα στην προετοιμασία από την πρώτη κιόλας ημέρα, αλλά αυτό δεν γινόταν λόγω της ρήτρας που είχε ο Έλληνας αμυντικός με τον τουρκικό σύλλογο. Τελικά η ΑΕΚ πλήρωσε το ποσό των 400.000 ευρώ κι έτσι ο Τζαβέλλας θα είναι στο δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία.

Ο Τζαβέλλας αναμένεται να ανακοινωθεί αντί για σήμερα όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, τελικά τη Δευτέρα, να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 31 και να ετοιμάσει βαλίτσες για την προετοιμασία. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Ο Έλληνας στόπερ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο «Sportpark van Zuijen» κόντρα στην Φίτεσε την Τετάρτη 30 Ιουνίου για το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό της Ένωσης.