AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έναν Αραούχο θέλουν όλοι στην ομάδα τους – Η ΑΕΚ μπαίνει δυνατά για τον αποκτήσει

Ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όποτε ακούστηκε το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, η διοίκηση της ΑΕΚ μπαίνει δυνατά στην απόκτηση του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το «οκ» στους Παπαδημητρίου και Κονέ να κινηθούν για τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ θετικός είναι και ο Μιλόγεβιτς, που ξέρει τον «Τσίνο» από τα μεταξύ τους παιχνίδια όταν βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λας Πάλμας στην οποία ανήκει ο Αραούχο φαίνεται να ζητά περίπου 2,7 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να έχει διάθεση να πληρώσει κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, δύο χρόνια πριν τελειώσει το συμβόλαιο του. Αυτή είναι η μία σκέψη.

Υπάρχει και η δεύτερη που θέλει την ΑΕΚ να δίνει 1 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του και δεδομένα χρήματα για να αποκτήσει και το υπόλοιπο προσεχώς. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Ραμίρες απαντά αρνητικά μέχρι σήμερα και δημοσίως θέτει τον Αργεντίνο ως βάση για τη νέα χρονιά.

Η ΑΕΚ έχει μαζί της τον Αραούχο, ο οποίος θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και να επιστρέψει σε μία ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο ποτέ άλλοτε. Σίγουρα είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει διότι ο Αργεντινός στράικερ είναι ένας παίκτες που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα τους.