AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή πλεύσης στην ΑΕΚ: Θέλει να κρατήσει τον Βασιλαντωνόπουλο – Έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό ο 29χρονος μπακ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται πως βάζει στην άκρη τα λάθη και τους εγωισμούς του παρελθόντος και κοιτάζει το καλό της ομάδας. Έτσι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον αδικημένο από την συμπεριφορά της, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μπακ της Ένωσης έχει ολοκληρωθεί, με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να κάνουν αλλαγή πλεύσης και πλέον θέλουν να τον κρατήσουν. Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σύντομα και εκεί θα ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Ο Βασιλαντωνόπουλος θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Την αγαπάει με όλη τη σημασία της λέξεως. Έστω κι αν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν τον πλήγωσαν. Η πρόταση της Ένωσης φαίνεται να είναι διάρκειας τριών ετών και μένει να δούμε το οικονομικό σκέλος.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του AEK24HOURS αναφέρουν πως ο Βασιλαντωνόπουλος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τον θέλουν διότι βλέπουν έναν παίκτη που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν για τη δεξιά πλευρά τους. Ωστόσο για την ώρα στον Παναθηναϊκό προέχει το θέμα των αποχωρήσεων και μετά των μεταγραφών και αυτό καθυστερήσει τις όποιες αποφάσεις τους. Εξάλλου τις περισσότερες εξ αυτών θα τις πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.