AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ, ομάδα του προπονητή της

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ που επικράτησε της Φίτεσε με 3-1 επί ολλανδικού εδάφους και παρά του ότι ακόμα χρειάζεται πολλές μεταγραφές βασικών παικτών και βρίσκεται στο μοντάρισμα έδειξε ότι είναι ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 17’ με σουτ στην κίνηση μετά από απομάκρυνση κόρνερ. Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 36’ με κεφαλιά του Ορόζ έπειτα από λάθος του Ανσαριφάρντ, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και μπόρεσε να προηγηθεί και πάλι με τακτουνάκι του Αλμπάνη στο 37’.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 83’ ο Μαχαίρας συνεργάστηκε άψογα με τον Κοσίδη, με τον δεύτερο να κάνει το γύρισμα και ο πρώτος να σκοράρει με προβολή σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, σε μια καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό.

Το ντεμπούτο του έκανε ο Στάνκοβιτς, που στο γκολ που δέχτηκε δεν είχε καλή θέση αλλά έδειξε ότι είναι ικανότατος με τα πόδια.

ΦΙΤΕΣΕ: Νταρφαλού, Τανάνε, Ορόζ, Γκονγκ-Τσούγακ, Χάτζεκ, Μπέρο, Χούβεν, Βρόε, Κορνελίς, Μανχόεφ, Ντουένιας.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς (46’ Τσιντώτας), Μπακάκης (58’ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μιτάι, Σάκχοφ (64’ Ρουκουνάκης), Σιμάνσκι (70’ Ραντόνια), Γαλανόπουλος (58’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (64’ Μαχαίρας), Μάνταλος (58’ Κοσίδης), Ανσαριφάρντ (46’ Τάνκοβιτς).