AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 29 Μαΐου λάμπει η αλήθεια για την ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την κατηγορία περί εμπλοκής στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Καρδίτσας αλλά και άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Αυτή η εκδίκαση θα γίνει το Σάββατο στις 29 Μαΐου.

Στην εισήγηση του ερευνητή της υπόθεσης Ανδρέα Αθανασίου, γίνεται λόγος για αφαίρεση 10 βαθμών από την Ένωση και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες. Κάτι για το οποίο αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για στημένη υπόθεση από το τρίγωνο του Διαβόλου όπως το αποκάλεσε. Δηλαδή για τον υφυπουργό, την Επιτροπή και τον περιφερόμενο παράγοντα.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής από τις 10 το πρωί θα εξεταστούν 37 μάρτυρες κατηγορίας και 18 μάρτυρες υπεράσπισης. Πάντως η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου, δεν αξιολόγησε δύο καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας και δεν έστειλε κλήση σε Αλέξη Κούγια και Κώστα Καραπαπά.