ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Γρίφος η 11άδα για τον Μπόλονι

Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για έξοδο στην Ευρώπη στο σημερινό (19:30) παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, όπως αυτά των Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Ιωαννίδη, αλλά δεν χάνει την πίστη του, ψάχνοντας την καλύτερη 11άδα απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Ρουμάνους τεχνικός φαίνεται πως θα δώσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Διούδη. Ο Χουανκάρ και με τον Μολό θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τον Βέλεθ στα στόπερ, ενώ ο Σένκεφελντ λόγω εμπειρίας φαίνεται να έχει προβάδισμα αντί του Πούγγουρα για τη δεύτερη θέση. Στο κέντρο το δίδυμο Νιας-Αλεξανδρόπουλου δεν «σπάει», αλλά είναι ανοιχτή η τρίτη θέση. Αν επιλεγεί ο Σανκαρέ, ο Βιγιαφάνιες θα παίξει αριστερά, με σταθερούς τον Χατζηγιοβάνη δεξιά και τον Μακέντα στην κορυφή. Αν ο Αργεντινός προτιμηθεί αντί του Γάλλου στο κέντρο, τότε Καμπετσής και Ενγκμπακοτό ερίζουν για τη θέση στα άκρα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.