AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεταγραφές… αεροδρομίου για το AEK24HOURS – Από εμάς για εσάς οι Αβραμίδης και Μιαούλης

Μεταγραφές βόμβες περιμένουμε από την ΑΕΚ, αλλά μέχρι να γίνουν αυτές πράξεις, είπαμε να προλάβουμε τα γεγονότα. Το AEΚ24HOURS ξεκίνησε τη δική του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Για το λόγο αυτό σας ανακοινώνουμε δύο μεταγραφές αεροδρομίου που θα κάνουν αίσθηση με την πένα τους.

Την πρώτη μεταγραφή την διαβάσατε. Είναι ο Στήβεν Αβραμίδης με αρθρογραφία στην ιστορική εφημερίδα που άλλαξε τα τεκταινόμενα στη δημοσιογραφία. Τον Φίλαθλο. Με τη στήλη του “Στο φως του φεγγαριού και στη σκιά του ήλιου” μας κρατούσε συντροφιά. Πλέον θα αρθρογραφεί σε τούτο εδώ τον χώρο και ήδη έκανε το ντεμπούτο του με το κείμενο “Η ταβέρνα στα Σπάτα”.

Η επόμενη μεταγραφή είναι σαν να φέρνει η ΑΕΚ ξανά τον Οκόνσκι. Οκομανικό λοιπόν θα τους κάνει με τη γραφή του. Ο λόγος για τον Κώστα Μιαούλη όπου με τα… μιαουρίσματά του από τις αρχές Ιουνίου θα σας μεταφέρει μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα της Ένωσης.

Φυσικά οι μεταγραφές μας δεν σταματάνε εδώ!!! Έρχονται εκπλήξεις!!! Μείνετε συντονισμένοι στο ΑΕΚ24HOURS. Ο επενδυτής βρέθηκε και δεν… κωλώνει να βάλει το χέρι στην τσέπη.