AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν γίνεται καλά ούτε με AstraZeneca!

Στο ίδιο έργο θεατές, με το σενάριο να αλλάζει, αλλά την κεντρική ιδέα να παραμένει ίδια. Η ΑΕΚ κατάφερε να χάσει από τον ΠΑΟΚ (1-2) μετά από 9 χρόνια σε εντός έδρας παιχνίδι, κρατώντας στο κόλπο της Ευρώπης τον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται καλά ούτε με Astra Zeneca η ομάδα που έφτιαξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που αντί να μιλήσει ξεκάθαρα στον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι κρύβεται πίσω από το άλλοθι της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα και σκόρερ τους Κρμέντσικ στο 47’ και Σβαμπ στο 51’ με πέναλτι να πάρει μια ακόμα νίκη απέναντι στην προβληματική για φέτος ΑΕΚ μέσα σε ένα τετράλεπτ, βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Θλιβερή εικόνα από την ελλιπή Ένωση, που μείωσε απλώς στο 92’ με πέναλτι του Τάνκοβιτς. Κακές τακτικές επιλογές ξανά από τον Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ, που βρίσκεται πλέον μόλις στο +3 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό κι αν χάσει την Κυριακή στη Λεωφόρο θα βρεθεί εκτός θέσεων για Ευρώπη, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου (58’ Τάνκοβιτς), Σβάρνας, Λόπες, Νταντσένκο (58’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος (58’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ (81’ Κοσίδης), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μπάμπα, Ντόουγκλας Αουγκούστο (46’ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (84’ Τζόλης), Μουργκ (46’ Ουάρντα), Κρμέντσικ (73’ Σφιντέρσκι).