AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρέσουν οι Σεμέδο και Τζιτέ της Γκρενόμπλ στην ΑΕΚ

Στροφή στη γαλλική αγορά για τα καλά φαίνεται πως έχει κάνει η ΑΕΚ με την παρουσία του Στάθη Ταυλαρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ της Ένωσης θα παρακολουθήσει και θα έρθει σε επαφή με σέντερ φορ που έχει εντοπίσει για να αντικαταστήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Παράλληλα, στην ομάδα έχει προταθεί ο 27χρονος ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γκρενόμπλ, έχοντας 6 γκολ και 2 ασίσ σε 37 συμμετοχές στη Ligue 2. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Κύπρο με την Αλκή, ενώ έχει θητείες σε Βέλγιο και Ρουμανία.

Επίσης, πέραν του Σεμέδο, στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Μούσα Τζιτέ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο φτερά της επίθεσης φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Ο 21χρονος άσος, ο οποίος είναι Σενεγαλέζος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό φτερό της επίθεσης. Την φετινή σεζόν, ο ίδιος κατέγραψε στο ενεργητικό του 36 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ την σεζόν 2019-2020 είχε απολογισμό 28 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Εκτός από την Γκρενόμπλ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για έναν χρόνο στην ελβετική Σιόν την περίοδο 2018-19, με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 27 συμμετοχές και 5 γκολ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Γκρενομπλ, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.