AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 4-2-3-1 ή 3-5-2 η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (19:00, CosmoteSport 3) από τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να κάνει την ανατροπή, να σκοράρει γρήγορα γεμίζοντας άγχος τον αντίπαλο και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στον σχηματισμό της ομάδας του. Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει το 4-3-3 και το 3-5-2. Κάτω από την εστία το προβάδισμα έχει ο Τσιντώτας. Λόπες και Βασιλαντωνόπουλος θα είναι στα άκρα, με τους Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι τα δύο στόπερ σε περίπτωση τετράδας στην άμυνα. Αν η Ένωση αγωνιστεί με τρεις τότε ο Νεντσελτσιάρου θα είναι αυτός που θα παίξει. Σίγουρος στη μεσαία γραμμή είναι ο Γαλανόπουλος με τους Σιμάνσκι ή Κρίστισιτς να διεκδικούν την έτερη θέση στα χαφ. Μπροστά ο Τάνκοβιτς, ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Σιμόες, Χνιντ (που έκαναν θεραπεία), Μπακάκης, Λάτσι και Ραντόνια (που συνέχισαν ατομικά προγράμματα).

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ντανιέλε Ντοβέρι από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βιβένσι, Λο Σίσερο και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Τζιακομέλι από την Ιταλία και AVAR ο κ. Πετρόπουλος.