ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγιά Σοφιά: Ένας ΝΑΟΣ για τους κιτρινόμαυρους πιστούς – Οι μέχρι σήμερα εργασίες (photo)

Πριν λίγες μέρες ένα από τα μεγάλα deal που έκλεισε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το γήπεδο, αφορούσε την κολοσσό εταιρία, LG.

Η εν λόγω συμφωνία θα αναβαθμίσει περαιτέρω την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο νέο γήπεδο της Ένωσης. Η συμφωνία αφορά τα δύο μεγάλα LED μάτριξ του γηπέδου στα πέταλα. Επιπλέον χορηγούμενες θα είναι οι οθόνες στις πλάτες των VIP καθισμάτων, όπως και οι τηλεοράσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία όσο και στις σουίτες τους γηπέδου.

Ακόμη, υπάρχει ενδεχόμενο να τοποθετηθούν LED οθόνες στο μέτωπο του άνω διαζώματος περιμετρικά της «Αγιάς Σοφιάς». Έτσι θα αντλούνται παραπάνω έσοδα μέσα από διαφημίσεις.

Παρόμοιες διαφημίσεις έχει κάνει η LG και στα νέα γήπεδα της Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Φυσικά οι εργασίες στο νέο ποδοσφαιρικό ΝΑΟ της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μέσα στην εβδομάδα ξεκίνησε η τοποθέτηση των παραθύρων στο εξωτερικό του γηπέδου και συγκεκριμένα στην πλευρά της Καππαδοκίας. Οι τζαμαρίες θα τοποθετηθούν στις τρεις από τις τέσσερις κεντρικές πύλες.

Επίσης, έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται τα πρώτα κιγκλιδώματα διαχωρισμού του εσωτερικού από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Τα κιγκλιδώματα θα τοποθετηθούν περιμετρικά του γηπέδου στις εισόδους και εξόδους των θυρών. Στην πορεία θα μπουν και τα τουρνικέ για την ομαλή είσοδο των θεατών στις εξέδρες.

Από κει και πέρα, εμφανής είναι η πρόοδος της υπογειοποίησης και στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου Καθημερινά σκεπάζεται όλο και περισσότερο, ενώ εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αισθητικής βελτίωσης των πυλώνων. Στον έναν πυλώνα στην οδό Φωκών έχει αρχίσει το βάψιμο, κάτι που θα συμβεί και στους άλλους τρεις.

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, με τις εργασίες φυσικά να μην σταματάνε. Να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με το παλάτι της ΑΕΚ να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται για να μπουν οι κιτρινόμαυροι πιστοί!