ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το θηρίο ξύπνησε με τρίμπαλο στον Αρη (video)

Η ΑΕΚ έδωσε ποδοσφαιρικό εγωισμό, είχε τσαμπουκά, έβγαλε ψυχή και κατάφερε να φύγει με το τεράστιο διπλό από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, επικρατώντας του Αρη με 3-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ των πολλών προβλημάτων ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα άτσαλα μαρκαρίσματα του Ροζ που οδήγησαν σε δύο πέναλτι. Προηγήθηκε με το εύστοχο χτύπημα του Τάνκοβιτς από την άσπρη βούλα στο 12ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματά της με εντυπωσιακή αντεπίθεση με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 18′ και τα τριπλασίασαν με νέο πέναλτι από τον Ανσαριφάρντ στο 37′. Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ με τον Μάνο στο 56’, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Η νίκη της ΑΕΚ τη φέρνει ξανά στην τετράδα της Ευρώπης, στους 51 βαθμούς και μόλις στο -3 από τον δεύτερο Άρη, που έχασε την ευκαιρία με μία νίκη να αποσπαστεί στο +9 και να σφραγίσει το διαβατήριό του για τη νέα σεζόν.

Αρης (Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (86’ Ματίγια), Σάκιτς, Σούντγκρεν (70’ Γκάνεα), Τζέγκο, Σάσα, Μπερτόγλιο, Σίλβα (86’ Μήτρογλου), Μπρούνο (46’ Μάνος), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (60’ Μιτάι), Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Γαλανόπουλος (64’ Μάνταλος), Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Γκαρσία (64’ Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (76’ Κοσίδης).