ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανείς δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη

Τα… μπλεξίματα για την ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζονται όσον αφορά την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας που κάνουν λόγο για “στημένες” από πλευράς ηττημένων.

Δημοσιεύματα από Μέσα του Ολυμπιακού και είναι στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρουν πως η εισήγηση της επιτροπής είναι για -10 βαθμούς της ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Μια υπόθεση στην οποία ΔΕΝ έχει παραπεμφθεί καν η ΑΕΚ ή ο Μελισσανίδη και η οποία είναι ακόμη σε στο βαθμό της εισήγησης του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή, που θα αποφασίσει αν θα υπάρξει παραπομπή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αναφέρει πως είχαν ενημερωθεί στις 23/3 για καταγγελία ενός σωματείου (την Ένωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας) που θεωρούν ανύπαρκτο, καθώς δεν υπάρχει σε κανένα σχετικό μητρώο. Μιάμιση ώρα μετά το πρώτο mail ενημερώθηκε ότι διερεύνηση ολοκληρώθηκε και στις 30 Μαρτίου, επτά μέρες μετά, έφτασε ολόκληρο πόρισμα 65 σελίδων του εισηγητή-ερευνητή της υπόθεσης Ανδρέα Αθανασίου που εμπλέκει την ΑΕΚ στις καταγγελίες για παρατυπίες στις εκλογές κάποιων ΕΠΣ με νομικά επιχειρήματα συμπεράσματα που οι κιτρινόμαυροι θεωρούν παντελώς έωλα και αστήρικτα.

Αυτό που ξεκαθάριζε επίσημα η ΠΑΕ είναι πως “Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς! Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη”.

Στην ΑΕΚ επίσης έλεγαν ότι “η όλη έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσων επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) ενώ είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ η εμπλοκή Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας”.