ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: Συζητήσεις με την ΑΕΚ ή επιστημονική φαντασία;

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο και σε αυτό δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Αυτό που πρέπει να εξεταστεί είναι αν το θέμα της απόκτησής του είναι πράγματι σοβαρό ή επιστημονική φαντασία.

Υπάρχουν δύο όψεις. Η μία είναι η πλευρά του μάνατζερ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Γκασπάρ Φρέιρε, ο οποίος με μία δήλωση 14 λέξεων στην ιστοσελίδα sdna.gr άναψε το σπίρτο επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του Δικέφαλου και μάλιστα έκανε λόγο για επαφές. «Ναι είναι αλήθεια, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φαμπιάνο και γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Η δεύτερη πλευρά είναι αυτής της Ομόνοιας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας ήταν ιδιαίτερα έντονος και ενοχλημένος σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες για τον Φαμπιάνο, ως εξής: «Με κάποια γελάμε. Δηλαδή, διαβάζαμε από την Ελλάδα ότι συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο και έμεινε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια. Επιστημονικής φαντασίας. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα. Είναι παίκτης της Ομόνοιας, συγκεντρωμένος και απόλυτος επαγγελματίας», ανέφερε ο Αντρέας Δημητρίου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2022 και η… μπάλα είναι στα πόδια των πρασίνων. Η διοίκηση του συλλόγου από την Κύπρο δεν είναι διατεθειμένη να χάσει ένα από τα πιο ισχυρά της χαρτιά της φετινής περιόδου και θα δώσει τη δική της μάχη.