ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλοί οι Μανδάς και Χριστογεώργος, αλλά η ΑΕΚ χρειάζεται έμπειρο τερματοφύλακα

Στο φετινό καλοκαίρι η διοίκηση της ΑΕΚ θα πρέπει να σταματήσει τα πειράματα και να προχωρήσει σε μεταγραφές με εμπειρία που θα βοηθήσουν την ομάδα, η οποία τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και δεν θυμίζει σε τίποτα -τουλάχιστον- την περσινή εικόνα.

Μια από τις θέσεις που ψάχνεται η Ενωση είναι αυτή του τερματοφύλακα. Σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ» αναφέρει πως οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις περιπτώσεις των Χρήστου Μανδά και Νίκου Χριστογεώργου.

Για τον πρώτο το ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό. Η ΑΕΚ τον έχει πάντα στη λίστα της. Ακόμα και όταν πήρε μεταγραφή για τη Σέλτικ ο Μπάρκας. Πρόκειται για τον 19χρονο τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Μετράει 13 συμμετοχής και παρότι στο συμβόλαιό του που λήγει το 2022 έχει buy out 2 εκατ. ευρώ, εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί για 500.000 ευρώ. Αλλωστε ο Γιώργος Σπανός του έχει βάλει πωλητήριο.

Οσον αφορά τον Χριστογεώργο είναι 21 ετών, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, είναι πιο οικονομικός και φέτος δεν έχει πάρει συμμετοχές.