ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρίφος η 11άδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Το έργο της ΑΕΚ είναι διπλά δύσκολο σήμερα (19:30) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η Ενωση προέρχεται από μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα, καθώς έπαιξε με τη… φωτιά αλλά δεν κάηκε, ενώ αντιμετωπίζει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Τα προβλήματα των κιτρινόμαυρων κάνουν δύσκολο το έργο του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος καλείται να βγάλει λαγό από το καπέλο με την 11άδα να είναι γρίφος απέναντι στους Αρκάδες.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τους Σιμόες, Σάχοφ, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Μαχαίρα και Ραντόνια, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Ινσούα και Λιβάγια.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ένας πιθανός σχηματισμός είναι το 4-2-3-1 με τους Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Νταντσένκο, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες ή Μιτάι στην άμυνα. Κρίστισιτς και Σιμάνσκι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Χνιντ, Σαμπανάτζοβιτς, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.