ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μας έχετε γαμ#@ την ψυχολογία!

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα από το ματς της Τούμπας, η ΑΕΚ κατάφερε να γκρεμίσει ότι προσπαθούσε να χτίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια δίκαιη ήττα από τον εξαιρετικό σε όλους τους τομείς ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Στην 3η θέση έπεσε η ΑΕΚ.

Το «έγκλημα» Ινσούα να κάνει ανόητο πέναλτι πάνω στον Παντελάκη στο 33’, το λάθος στήσιμο της Ενωσης από τον Χιμένεθ, το πάρα πολύ καλό κοουτσάρισμα του Γιαννίκη, τα δοκάρια, αλλά και η τραγική εμφάνιση των κιτρινόμαυρων μας έδειξαν γιατί αυτά τα παλικάρια τη φετινή -ειδικά- σεζόν μας έχουν γαμ#@ την ψυχολογία.

Τα σουτ των Μάνταλου στο 51’ και Ολιβέιρα στο 64’ κατέληξαν στο δοκάρι, διώχνοντας όποια ελπίδα για γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι Ηπειρώτες είχαν πάρει το προβάδισμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρίζμαν στο 34’, ενώ έριξαν τη χαριστική βολή τους με τον Λεό στο 87ο λεπτό.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΣ εκτός έδρας επί της ΑΕΚ μετά από 31 χρόνια.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ινσούα (46’ Λόπες), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (46’ Ανσαριφάρντ), Σιμάνσκι (75’ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (46’ Μάνταλος), Γκαρσία (70’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Οικονομόπουλος (77’ Ελευθεριάδης), Σιόντης (26΄Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63′ Σάλιακας), Κριζμάν (63’ Παμλίδης), Λεό.