ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θλίψη

Για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ πίκρανε τους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους της, καθώς σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έχασε, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Βόλο. Το γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχε ο Ραντζέλοβιτς στο 9ο λεπτό.

Φτωχό το σκορ, με τον Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ο Τσιντώτας είπε όχι σε εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 57’. Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα είχαν μια ανούσια κατοχή μπάλας, αλλά πέραν από τις λιγοστές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, ξέμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ προκάλεσε σε έναν ακόμη τελικό θλίψη στον λαό της και πρέπει πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παίκτες αλλά και προπονητής να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι αυτή συμβολίζει.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας – Μπακάκης (62′ Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (80′ Μαχαίρας), Κρίστισιτς, Μάνταλος – Βέρντε (62′ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (80′ Σεμέδο), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά (76′ Καφού), Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί (90’+1′ Φορτούνης).