ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… Κάστανο να βγάλει τον Γαλανόπουλο απ’ τη φωτιά

Η ΑΕΚ έθεσε εκτός πλάνων του Μάσιμο Καρέρα τον Κώστα Γαλανόπουλο, τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη θέλει περισσότερα χρήματα από αυτά που της είχαν προταθεί πριν από 1,5 μήνα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δικεφάλου έδειξε 550 – 600 χιλ. ευρώ για τρία χρόνια στον Ελληνα μέσο, με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να ζητάνε τα διπλάσια. Στην ΑΕΚ δεν άρεσε κάτι τέτοιο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή ο 22χρονος μέσος να μπει στο «ψυγείο».

Ο Γαλανόπουλος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ενωση και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η κατάσταση είναι μόνο αν θέλει ο ίδιος, κάτι το οποίο έχει συμβεί με Σιμόες και Μπακασέτα στο παρελθόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει είτε φέρνοντας πρόταση, είτε περιμένοντας να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ φαίνεται να κινείται για την απόκτηση κεντρικού μέσου με την περίπτωση του Γρηγορη Κάστανου να εξετάζεται σοβαρά. Ο 22χρονος Κύπριος μέσος ανήκει στη Γιουβέντους και φέτος έπαιξε δανεικός στην Πεσκάρα με την οποία είχε 26 συμμετοχές στην Serie B.