ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και τώρα περιμένει τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-1 ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 8η αγωνιστική των play off της Super League 1. Κάτι που είχε να κάνει από τον Οκτώβριο του 2006.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ και τώρα τον περιμένει την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 15 Ιουλίου) για να τον κερδίσει και να τον ρίξει από τη 2η θέση.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι μόλις στο 8’, ο Παναθηναϊκός την πλήρωσε με το… ίδιο νόμισμα στο 16ο λεπτό, με τον Κουρμπέλη, για να έρθει το 1-2 από τον Ολιβέιρα που έφτασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, στο 43’. Ενώ ο Βέρντε, με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Αραούχο από τον Κουρμπέλη, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο τέταρτο λεπτό του επιπλέον χρόνου.

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης (84’ Μπεκ), Ανουάρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Σερπέζης), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (89’ Κολοβός), Μακέντα, Καμπετσής (46’ Περέα).

ΑΕΚ (4-3-3): Μπάρκας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμόες (90’+1’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Μάνταλος (90’ Βέρντε), Ολιβέιρα (75’ Αραούχο), Λιβάγια (81’ Οικονόμου).