ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα… πεθαίνει για την ΑΕΚ στο γήπεδο ο Βράνιες

Ο Ογκνιεν Βράνιες μίλησε στην ιστοσελίδα «atvbl.com» αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και το τι αισθάνεται γι’ αυτήν, αλλά και την επιστροφή στις προπονήσεις μετά από 50 ημέρες.

«Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Ένα από τους μεγαλύτερους και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος που επιλέχθηκα στην καλύτερη ομάδα τα τελευταία 20χρόνια. Ξέρω πόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί της ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Για μένα αυτό είναι επίσης υποχρέωση να συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπούν αυτό το κλαμπ, ότι θα συνεχίσω να… πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι γι’ αυτά τα χρώματα», δήλωσε αρχικά ο Βόνσιος στόπερ και πρόσθεσε για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα:

«Κάναμε τεστ σήμερα και σε δυο ημέρες (σ.σ. Τετάρτη) ξεκινάμε προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και χαίρομαι που η κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα είναι καλή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψουμε στον πραγματικό ανταγωνιστικό ρυθμό προπονήσεων. Κάναμε προπονήσεις στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί η φόρμα που απαιτείται για να παίξεις σε έναν αγώνα. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι όλοι σωστοί αγωνιστικά πολύ σύντομα. Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί έως τις 15 Ιουνίου».