ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέρ της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ δεν είχε έννομο συμφέρον ούτε στην περίπτωση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ούτε και τώρα στην πιθανότητα υποβιβασμού Ολυμπιακού και Ατρομήτου. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να δει τα τελικά αποτελέσματα.

Αλλωστε αυτό που βγαίνει από επίσημα χείλη της Ενωσης είναι το εξής: «Δεν υπάρχει λόγος να πάρει καμία θέση η ΠΑΕ γιατί δεν αναμειγνύεται πουθενά σε καμία υπόθεση. Η ΑΕΚ παρακολουθεί, όπως όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις και είναι πάντα υπέρ της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οταν και εφόσον ζητηθεί από την ΑΕΚ να παρέμβει θα το κάνει, όπως το είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης καταθέτοντας όσα ήξερε για τη «δίκη των 28».

Αυτό που προέχει για τους κιτρινόμαυρους είναι το γήπεδο και το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας ώστε αρχικά να ολοκληρωθεί με επιτυχία η φετινή σεζόν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την επόμενη χρονιά. Αλλωστε στο μυαλό της διοίκησης Μελισσανίδη και του Ιλια Ιβιτς είναι να «τρέξουν» τα θέματα της έδρας για την επόμενη περίοδο, οι παραμονές παικτών, οι αποχωρήσεις και τα μεταγραφικά.